Upravljajte sadržajem sa EASY Software-om


Organizacije svih veličina svakodnevno se susreću sa sve više podataka i dokumenata, koji za savladavanje zahtijevaju vrijeme i novac. Mirkografija je već od 1992 godine partner vodećeg ponuđača dokumentnih sistema EASY Software, a navedena rješenja smo implementirali u brojne domače i strane firme.

***

Kroz sve ove godine software EASY je postao vodeća firma za elektronsku pohranu i upravljanje dokumentima i njihovim sadržajima. Uz uspješnu liniju EASY rješenja kompanija iz Njemačke zauzima vodeću poziciju na tržištu pružatelja DMS rješenja, njihovi proizvodi se koriste u više od 12.000 kompanija širom Europe. 

Easy

EASY rješenja omogućuje obuhvatanje svih vrsta i oblika dokumenata, struktura i procesa koji uređuju dokumente, koja su odgovorna za reviziju za sigurnu i trajnu pohranu i kako bi se osiguralo da je sadržaj dokumenata i informacija dostupne uvijek i svugdje.

Produkti EASY djeluju u svim savremenim operacionim sistemima i radnim okruženjima. Podatke možemo unositi putem svih aplikacija u firmi, za što se pobrine dokumentni i arhivski server EASY (dostupan u tri varijante: EASY Enterprise.i, EASY Enterprise.x ili EASY Experience). Rješenja iz porodice Enterprise firmama nude brojne mogućnosti rješevanja različitih poslovnih zadataka. Rješenja EASY Enterprise urađena su modularno, zbog toga se jednostavno prilagođavaju postojećem informacionom okruženju (sistemima i aplikacijama) firme.

EASY ENTERPRISE.x Server radi na Windows, Linux, Apple Macintosh, kao i u raznim UNIX okruženjima. Poslužitelj se može nadograditi ili širiti. Pohranjenim dokumentima i podacima se može pristupiti iz različitih sistema, a također putem Interneta.