Mi smo stručnjaci s pravim rješenjima!

 

U kompaniji Mikrografija naši zaposlenici su iskusni stručnjaci u području IT-a, upravljanjem i arhiviranjem dokumenata, gdje stalno unapređivaju svoje vještine u zemlji i inozemstvu. Mi smo stručnjaci za korisnički poslovni izazov, a najviše za optimalna rješenja. To su profesionalni i educirani zaposlenici sa njihovom inovativnošću, fleksibilnošću i željom za stalno učenje. Nastojimo da uradimo učinkovitu i djelotvornu provedbu projekata i postavljanje najboljih mogućih temelja na digitalne poslove korisnika.

***

Ako Vam upravljanje dokumentima u poslovnom okruženju izaziva glavobolju, nazovite nas. Mi ćemo Vam naći rješenje!

 

Vizija kompanije je da postane pouzdan partner našim klijentima i međunarodno priznata kompanija usmjerena na postizanje visoke kvalitete rješenja u području elektronskog poslovanja.

Misija Mikrografije je uspostavljanje cjelovitog rješenja na polju elektronskog poslovanja. Naša rješenja osiguravaju uređenost i transparentnost poslovnih procesa te pravovremeni i poboljšani pristup dokumentima. U obavljanju svoje misije slijedimo usmjeriti, da međusobno uskladimo i uravnotežimo ciljeve naručioca sa ciljevima kompanije,vlasnika kao i regulatornog okruženja u kojem poslujemo.

Za naš rad su nam potrebne vrijednosti, koje pratimo i koje opisuju standare našeg rada.

Kada radimo sa zaposlenima i klijentima, trudimo se uspostaviti međusobno povjerenje i djelovati prema principu uzajamnog poštovanja i efikasnosti.

Nastojimo ka individualnom i profesionalnom pristupu, slušamo želje svakog  klijenta. Mi smo inovativni, odgovorni i moderan pružalac bezpapirnog rješenja s ciljem drugačijeg rada.