Mi smo stručnjaci s pravim rješenjima!

 

U kompaniji Mikrografija naši zaposlenici su iskusni stručnjaci u području IT-a, upravljanjem i arhiviranjem dokumenata, gdje stalno unapređivaju svoje vještine u zemlji i inozemstvu. Mi smo stručnjaci za korisnički poslovni izazov, a najviše za optimalna rješenja. To su profesionalni i educirani zaposlenici sa njihovom inovativnošću, fleksibilnošću i željom za stalno učenje. Nastojimo da uradimo učinkovitu i djelotvornu provedbu projekata i postavljanje najboljih mogućih temelja na digitalne poslove korisnika.

***

Ako Vam upravljanje dokumentima u poslovnom okruženju izaziva glavobolju, nazovite nas. Mi ćemo Vam naći rješenje!

Vizija kompanije je da postane pouzdan partner našim klijentima i međunarodno priznata kompanija usmjerena na postizanje visoke kvalitete rješenja u području elektronskog poslovanja.

Misija Mikrografije je uspostavljanje cjelovitog rješenja na polju elektronskog poslovanja. Naša rješenja osiguravaju uređenost i transparentnost poslovnih procesa te pravovremeni i poboljšani pristup dokumentima. U obavljanju svoje misije slijedimo usmjeriti, da međusobno uskladimo i uravnotežimo ciljeve naručioca sa ciljevima kompanije,vlasnika kao i regulatornog okruženja u kojem poslujemo.

Vrednote

Za naše delo so nam pomembne tudi vrednote, ki jih zasledujemo in ki opisujejo standarde našega dela.

Pri delu z zaposlenimi in strankami se trudimo vzpostaviti medsebojno zaupanje in delujemo po načelu medsebojnega spoštovanja in učinkovitosti.

Stremimo k individualnem in strokovnem pristopu, zato prisluhnemo željam vsake stranke. Smo innovativen, odgovoren in sodoben ponudnik brezpapirnih rešitev s ciljem delovati drugače.