Popolna varnost pri varstvu podatkov.

mPrivacy pojednostavljuje provedbu mjera zaštite podataka i pomaže vam u rješavanju problema GDPR.

Pridavanje značaja zaštiti podataka ozbiljan je zadatak svake kompanije. U suprotnom kompanije mogu biti izložene riziku od štete, što može biti uzrokovano krađom nezaštićenih podataka. Međutim, zaštita podataka u cijeloj kompaniji, je zadatak koji se vrlo brzo može pretvoriti u smetnje svakog DPO odgovorne osobe za zaštitu podataka u organizaciji.

mPrivacy je usredotočena na upravljanje osobnim podacima, te je dokumentirala i vrednovala sve procese obrade osobnih podataka. Popis svih procesa obrade u mPrivacy rješenju ne samo da pomaže u ispunjavanju zakonskih zahtjeva, već pruža i sveobuhvatan pregled. Softversko rješenje uključuje hiljade pitanja koja proizlaze iz zahtjeva GDPR-a.

mDocs i elektronska pohrana mSef, dodatno ubrzavaju i pojednostavljuju rad sa dokumentima, koje možete lako pronaći u dokumentnom ssstemu ili elektronskoj arhivi.

Kako bi se izbjegao prekomjeran rad, mPrivacy nudi sustemsku uporabu unaprijed dizajniranih predložaka. Možete prilagoditi i ponovno upotrijebiti dokumente koje ste izradili. Vaš će rad biti toliko učinkovitiji i dobit ćete vremena za povećanje kvalitete vaše organizacije.

Sistemsko korisničko sučelje pojednostavljuje upotrebu. Osim toga, pokazatelji napretka u stvaranju novih skupova podataka povećavaju korisničko iskustvo. Uvijek vidite gdje se nalazite i proučite status svakog pojedinačnog procesa pregleda. Svjetla, poput semafora, omogućavaju vam da znate koja su područja potrebna za optimizaciju.