Grafike_BIH_8_2021

Savremene tehnologije podigle su postupak skeniranja dokumenata na novi nivo, pa smo razvili certificirani mScan softver za skeniranje i indeksiranje, koji nudi novi i jednostavan način skeniranja dokumenata, slika ili fotografija.

Ključne prednosti

  • Broj skeniranih stranica nije ograničen.

  • Snimanje materijala iz različitih izvora (npr. Skener, e-pošta, sistem datoteka).

  • Podržava nekoliko jezika (naravno i slovenački).

  • Mogućnost izvoza sadržaja u treće sisteme i aplikacije (e-pohrana mSef, sistem dokumenata mDocs, Alfresco, Dropbox).

  • Automatsko razdvajanje dokumenata prema bar kodu, broju stranica ili. druga pravila.

  • Automatsko indeksiranje skenirane dokumentacije (OCR, sistemski podaci, ...).

  • Izvoz dokumenata u pozadini vam omogućava nesmetan rad.

  • Mogućnost automatskog uklanjanja praznih stranica, obrezivanja, okretanja.

S novim funkcionalnostima mScan je postao još prikladnije i profesionalnije rješenje za uvođenje ili optimizaciju rada bez papira, jer poboljšava kvalitet rada, štedi vrijeme u rukovanju dokumentima i posljedično doprinosi većoj efikasnosti.

Rješenje podržava potpunu integraciju sa sistemom dokumenata mDocs i certificiranom elektronskom arhivom mSef, a također nudi mogućnost izvoza sadržaja u druga rješenja, aplikacije i sisteme (Alfresco, Dropbox, e-pošta, …), što dodatno ubrzava i pojednostavljuje rad sa dokumentima.

mScan savladava prepoznavanje tekstova iz obrazaca i strukturiranih dokumenata. Takođe postiže izvrsne rezultate u prepoznavanju teksta iz nestrukturiranih dokumenata, koji danas čine oko 90 posto poslovne korespondencije.

Izvoz dokumenata za dalju obradu izvodljiv je direktno u sistem dokumenata mDocs, FTP, e-storage mSef, lokalni izvoz ili bilo koji drugi eksterni sistem. mScan omogućuje izvoz u TIFF, JPEG, PDF i PDF / A datoteke, s određenim formatima izvoza koji su već pogodni za dugoročno elektronsko arhiviranje dokumenata i omogućava lako pretraživanje po sadržaju dokumenta.

Jednostavno skenirajte račune, dolaznu poštu ili bilo koju drugu dokumentaciju.  Prilagodite postavke skeniranja svakoj vrsti dokumentacije i spremite posao, koji će uvijek biti dostupan pri sljedećem skeniranju.

Mnogi stručnjaci u  Mikrografiji mogu vas savjetovati i pri odabiru odgovarajućeg skenera s kojim ćete se lako nositi s cijelom papirnom dokumentacijom!

Optimizujte svoje poslovanje i uživajte u poslu koji se obavlja brže i lakše.