Za sve sklopljene Ugovore do 30.6.2021, ostvaruje se dodatni popust od 10 %!

Ako želite da ubrzate i optimizujete svoje poslovanje, povjerite digitalizaciju svoje dokumentacije ekspertima.

Digitalizaciju možemo izvoditi u našim prostorijama ili sa svojom opremom i kadrovima dolazimo na vašu lokaciju gdje obavljamo proces digitalizacije.

Mikrografija d.o.o se već trideset godina bavi poslovima masovne digitalizacije dokumentacije i importa dokumentacije u IT sistema za upravljanje dokumentacijom. Za više od 25 godina postojanja u ovoj oblasti u regionu Mikorgrafija d.o.o. se pozicionirala kao tržišni lider koji je svojim poslovnim partnerima znatno doprinjeo smanjenju troškova poslovanja, povećanju produktivnosti, optimizaciji procesa i uštedi vremena.

U posljednje vrijeme u BiH skenirali smo više od deset miliona dokumenata na projektima u javnom sektoru (Privredni sudovi u BiH, tužilaštvo, FGU, …) i komercijalnom sektoru (banke, osiguranja).

Pored stručnih znanja i dugogodišnjeg iskustva, opremljenost velikim brojem najsavremenije opreme za skeniranje velikog

volumena dokumentacije omogućuje nam da uz prihvatljiv trošak odgovorimo svim zahtjevima naših partnera i doprinesemo vašoj:
– Uštedi prostora
– Uštedi vremena za obradu dokumentacije, pri čemu se zaposleni mogu posvetiti važnijim zadacima
– Ostvariti jednostavan i brz pristup informacijama i dokumentaciji
– Jednostavno distribuirati dokumentaciju
– Omogućiti jednostavnu kontrolu pristupa dokumentaciji
– Obezbjediti kvalitetnu zaštitu podataka

Kvalitetnim organizovanjem IT sistema za arhiviranje omogućava se upravljanje dokumentacijom na jednostavan način, trošenje manje vremena i ubrzanje poslovanja, a samim tim se ostvaruje i znatna ušteda novca.
Naša softverska rješenja za digitalizaciju i pohranu & arhiviranje dokumenata su standardizovana i potpuno podržavaju tehničke i zakonske standarde za elektronsko poslovanje, elektronski način arhiviranja i elektronski potpis.

Uvjerite su u prednosti digitalizacije i iskoristite jedinstvenu priliku akcijskog popusta do 30.6.2021!

Zbog raspolaganja dovoljnim brojem opreme Mikrografija d.o.o. projektima može pristipiti odmah po cijenama skena stranice već od 0,025 KM /stranicu*.

Budite dio savremenog poslovanja i digitalizujte svoju dokumentaciju!

*Cijena skena zavisi od tipa dokumentacije i kvaliteta papira. Snimanje metapodataka nije uključeno u cijenu.