Danas, 12.05.2022, obilježavamo 30 godina postojanja i uspješnog poslovanja na polju digitalizacije poslovanja! 🎊

Mikrografija su ljudi – mi, zaposleni i vi, naši kupci i dobavljači. ❤️

Povezanost naših zaposlenih i zadovoljstvo, a samim tim i lojalnost naših kupaca jedan su od ključnih pokretača uspjeha kompanije, što želimo da istaknemo povodom ovog jubileja.

Ponosni smo na činjenicu da već 30 godina sarađujemo na efikasnoj i uspješnoj realizaciji projekata i postavljanju najboljih mogućih temelja za poslovanje digitalnih kupaca.

U svim ovim godinama realizovali smo veliki broj projekata i stekli izvanrednu količinu znanja, koja nam, u želji za novim izazovima, pružaju gotovo neograničene mogućnosti u bliskoj i daljoj budućnosti. Vjerujemo da se ne bojimo za budućnost.

Vrijednosti kojima težimo i koje opisuju standarde našeg rada također su važne za naš rad. Mikrografija radi u skladu sa prihvaćenom kompanijskom kulturom. U radu sa zaposlenima i kupcima nastojimo uspostaviti međusobno povjerenje i radimo na principu međusobnog uvažavanja i efikasnosti.

📢 Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti svim našim kupcima i poslovnim partnerima na ukazanom povjerenju i svim zaposlenima koji svojim radom i entuzijazmom grade našu priču.

Vjerujemo da ćemo uspjeti i u budućnosti i da ćemo se rado sjećati svih priča koje smo napisali i koje ćemo zajedno pisati.